Dé Plek voor Fitness in Gouda!

Cave Gym, gelegen in het hart van Gouda, is jouw ultieme bestemming voor een complete fitnesservaring. Of je nu een fitnessliefhebber bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of net begint aan je fitnessreis, bij Cave Gym streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin jij je fitnessdoelen kunt bereiken en zelfs overtreffen.

Waarom Kiezen voor Fitness bij Cave Gym?

Breed scala aan faciliteiten

Bij Cave Gym begrijpen we dat iedereen unieke fitnessdoelen heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan faciliteiten en diensten om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu de voorkeur geeft aan krachttraining, cardio, groepslessen of een combinatie van alles, Cave Gym heeft de faciliteiten die je nodig hebt voor een veelzijdige en effectieve training.

Deskundige Begeleiding

Ons team van ervaren fitnessprofessionals staat klaar om jou te begeleiden op jouw fitnessreis. Of je nu behoefte hebt aan instructies over het gebruik van apparatuur, advies over trainingsroutines of gewoon wat extra motivatie, wij zijn er om je te ondersteunen. Jouw succes is ons doel.

Community Gevoel

Bij Cave Gym geloven we in de kracht van gemeenschap. Sluit je aan bij een groep gelijkgestemde individuen die elkaar inspireren en motiveren. Of je nu samen traint in een groepsles of elkaar aanmoedigt tijdens individuele trainingen, de community van Cave Gym is er om je te ondersteunen op weg naar jouw fitnessdoelen.

Onze Fitnessdiensten

Krachttraining

Ontwikkel kracht, vergroot spiermassa en verbeter je algehele lichaamskracht met onze uitgebreide krachttrainingsfaciliteiten. Onze moderne apparatuur en deskundige begeleiding helpen je om effectief en veilig aan je kracht te werken.

Cardiofitness

Verbeter je uithoudingsvermogen en verbrand calorieën met onze cardio-apparatuur. Of je nu liever op de loopband rent, fietst of roeit, Cave Gym biedt diverse opties om je hartslag te verhogen en je cardiovasculaire gezondheid te verbeteren.

Groepslessen

Doe mee aan onze energieke groepslessen, geleid door ervaren instructeurs. Van high-intensity workouts tot ontspannende yogalessen, er is voor elk wat wils. Geniet van de dynamiek van groepstraining en haal het maximale uit je workout.

Vind Ons – Cave Gym in Gouda

Ben je op zoek naar een fitnesservaring die meer is dan alleen maar trainen? Cave Gym is de plek waar je wilt zijn. Gelegen in het bruisende Gouda, bieden wij hoogwaardige faciliteiten en een ondersteunende gemeenschap om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Cave Gym maakt fitness in Gouda leuk, boeiend en toegankelijk voor iedereen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Cave Gym jou kan helpen op weg naar een gezonder en fitter leven. Jouw reis begint hier bij Cave Gym, waar fitness een ware passie is!

fitness

Welkom bij Cave Gym,

dé toonaangevende sportschool in Gouda, waar fitnessliefhebbers hun thuisbasis vinden voor een uitgebreide workout-ervaring. Als gerenommeerde sportschool in Gouda bieden wij state-of-the-art fitnessfaciliteiten die voldoen aan de behoeften van mannen die gericht willen trainen op specifieke spiergroepen.

 

Onze sportschool in Gouda is uitgerust met een breed scala aan fitnessapparatuur, waardoor elke training een kans is om alle spiergroepen te targeten en te versterken. Of je nu de voorkeur geeft aan losse gewichten of gestructureerde fitnessapparaten, Cave Gym is dé plek voor mannen in Gouda die serieus bezig zijn met hun fitnessdoelen.

 

In het hart van Gouda biedt Cave Gym meer dan alleen een sportschool; het is een fitnessgemeenschap waar mannen samenkomen om hun gezondheid en kracht te verbeteren. Ontdek waarom Cave Gym de meest gewaardeerde sportschool in Gouda is, waar elke zoektocht naar “fitness” en “sportschool Gouda” op Google automatisch leidt naar een plek waar persoonlijke groei en kracht centraal staan.

 

Stap binnen bij Cave Gym, jouw fitnessbestemming in Gouda, waar we niet alleen een sportschool zijn, maar een levensstijl. Ervaar de resultaatgerichte trainingen en de community die je ondersteunt op je fitnessreis. Voor fitnesszoekopdrachten in Gouda is Cave Gym dé nummer één keuze voor mannen die serieus bezig zijn met hun gezondheid en kracht.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik lid worden?

Dit is mogelijk bij ons aan de balie of via Lid worden – Cave Gym www.cavygym.nl/inschrijven

 

Wat zijn de kosten voor de lidmaatschap?

Voor 12 maanden 35 euro p/m

Voor 6 maanden 45 euro p/m

Voor 3 maanden 55 euro p/m

In alle gevallen heb je onbeperkt toegang tot onze gym. Dit is exclusief groepslessen en extra’s bij je lidmaatschap.

 

Wat zijn de openingstijden van de Gym?

Maandag: 08.30-13.00 16.00-21.00

Dinsdag: 08.30-13.00 16.00-21.00

Woensdag: 16.00-21.00

Donderdag: 08.30-13.00 16.00-21.00

Vrijdag: 08.30-13.00 16.00-21.00

Zaterdag: 09.00-14.00

Zondag: 09.00-14.00

 

 

Kan ik een rondleiding krijgen en op afspraak jullie sportschool bezoeken?

Natuurlijk is dit mogelijk. U kunt ons graag een bericht sturen via WhatsApp om een afspraak in te plannen, dit kan via het nummer 06-55605555. Alternatief kunt u op het WhatsApp-icoontje klikken op onze website, waarmee u direct naar WhatsApp wordt geleid.

 

 

Zijn er groepslessen beschikbaar en zijn deze inbegrepen bij het lidmaatschap?

In de nabije toekomst zullen wij aanvangen met de Cave Time groepslessen, gevolgd door verdere uitbreiding van het aanbod. Onbeperkte toegang tot onze groepslessen is beschikbaar, voor zover uw lidmaatschap hiervoor bestemd is.

 

Hoe kan ik mijn lidschaamtschap/contact gegevens of contract wijzigen?

U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected].

 

Wat is het beleid voor het opzeggen van mijn lidmaatschap?

U kunt contact met ons opnemen door middel van een e-mail te sturen naar [email protected]. Gelieve uw voor- en achternaam, postcode en huisnummer in de e-mail te vermelden. Houd er rekening mee dat er een opzegtermijn van 1 maand geldt. Deze opzegging is mogelijk na afloop van de termijn van uw lidmaatschap.

 

Review’s

Top gym, alles wat je nodig hebt!

O.

Mooie en fijne gym!
 

M. V.

Goed materiaal en veel apparaten

N.

een gratis proefweek proberen! 


  CONTACT

  Ouverturelaan 2,
  2807JT GOUDA

  [email protected]

  TEL: +31 6 55605555

  TIJDEN

  Maandag: 08.30-13.00 16.00-21.00
  Dinsdag: 08.30-13.00 16.00-21.00
  Woensdag:  16.00-21.00
  Donderdag: 08.30-13.00 16.00-21.00
  Vrijdag: 08.30-13.00 16.00-21.00
  Zaterdag: 09.00-14.00
  Zondag: 09.00-14.00